Cautare

17148 de rezultate pentru "telekom satu mare" (4.39 secunde)
La Toni nu s-a intamplat niciodata, la altii da", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport. FCSB va juca impotriva Universitatii Craiova pe 28 noiembrie 2021.
Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport, si a vorbit despre penaty-urile controversate primite de echipa sa in meciul cu UTA.
Dintre transferurile pe care le stiu, sunt facute de cluburile care au fost interesate de jucator", a declarat expertul Telekom Sport.
Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. Intrebat despre veniri, Rotaru a explicat: "Incercam sa ne acoperim pe doua posturi.
Nu cred ca e o problema ca el nu mai e fizic in Bucuresti", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.
De aceea acum e ca la un targ asa, te duci sa faci oferte si sa cumperi", a declarat Ionut Lupescu, pentru Telekom Sport.
La cum loveste de bine mingea Sefer, daca o ridica la faza aceea, nu mai apara Popa", a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
- Ne bucuram astazi sa avem printre noi un oaspete mare care vine destul de rar in Romania, directorul general al Mosfilm, Karen Sahnazarov. ... - Este o mare onoare sa fie prezent in Romania, cu atat mai mult cu cat are "o istorie mai veche a relatiilor cu Bucurestiul.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Tesalonic Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, sfant cunoscut si sub denumirea de "Izvoratorul de Mir", este o biserica ortodoxa din Tesalonic, Grecia. Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... O fi spaga prea mare, domnule presedinte.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
25 iulie 1950, Lazuri, Satu Mare, d. ... Sper ca nu in cazul tau...In acest sens, as vrea sa te intreb daca experienta de gazetar la un mare cotidian - are o influenta benefica asupra scrisului tau?
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. ... Cel mai mare salariu mediu net a fost consemnat in Bucuresti - 1.670 de lei, cu peste o treime mai mult decat media pe tara.
google-analytics.com